Povzneste se nad všechno! Darujte let balónem

Na serveru Zážitky.cz najdete širokou paletu nejrůznějších dárků, mezi kterými najdete dárky pro kohokoliv. Zážitky jsou skvělými narozeninovými dárky, stejně tak potěší pod vánočním stromečkem i při jakékoliv jiné příležitosti.

Všechny nakoupené zážitky navíc získáte v luxusní dárkové krabičce. Pokud sháníte dárek na poslední chvíli, není nic jednoduššího, než si zážitek objednat a zaplatit pomocí internetu. Darovat pak stačí pouze vytisknutý dárkový certifikát, který obdržíte e-mailem.

Mezi nabídkou serveru Zážitky.cz najdete i vánoční dárky pro svoji přítelkyni/přítele nebo manželku/manžela. Zkuste si představit tu romantiku, kdy se se svoji láskou vznášíte mezi oblaky v nádherném balónu. Vidět spolu svět z ptačí perspektivy a choulit se k sobě v proutěném koši umožňuje zážitek v podobě letu horkovzdušným balónem.

Modré z nebe, ticho a volnost ptáků

Nastupte do elegantního koše a zažijte, jak se balón pomalu nafukuje. Horký vzduch postupně nadnáší i váš koš a vy se začínáte odpoutávat od země. Vychutnejte si ten ničím nerušený klid a ticho, volnost ptáků i pocity, které vyznávali již staří vzduchoplavci. Nechte se unášet modrou oblohou. Asi hodinu, kterou let balónem trvá, budete doslova nad vším.

Balóny z nabídky Zážitky.cz startují z různých míst po celé České republice. Nadnášet se tak můžete nad svým vlastním domem, zahradou a krajinou, kterou důvěrně znáte. Podívejte se jak vypadá z výšky! Stejně tak si můžete vybrat oblíbené město, které byste rádi poznali a let balónem spojit s příjemným pobytem, kdy se věnujete jen sami sobě.

Romantika v oblacích

Chcete si let balónem vychutnat pouze se svoji láskou? V robustním koši s balónem nad hlavou vás tak nebude nikdo rušit a uvolněnou atmosféru si tak budete moci vychutnávat úplně sami. V koši s vámi bude jen pilot, který zaručí bezpečnost vaší jízdy a maximální zážitky.

Opusťte přízemní starosti a vydejte se se svou láskou vstříc oblakům. Darujte romantický let balónem pro dva ze serveru Zážitky.cz.