Zahradní ohňostroj od CEPyro.cz

Co je to zahradní ohňostroj? Ohňostroj na jedno zapálení. Jedná se o několik kompaktních ohňostrojů propojených zápalnou šňůrou tak, aby po zapálení jediné zápalné šňůry na sebe všechny jednotlivé pyrotechnické efekty plynule navazovaly a Vám nic nebránilo nerušeně sledovat krásný ohňostroj.

V naší nabídce naleznete různé zahradní ohňostroje, které jsou rozděleny dle doby trvání. Zahradní ohňostroje se dají použít i jako svatební ohňostroj nebo můžete ohňostroj darovat jako netradiční dárek na oslavu narozenin. V případě zájmu Vám můžeme poskládat svatební ohňostroj na míru. Vy si jen vyberete do jaké barvy chcete mít ohňostroj zbarvený a jak dlouhý ohňostroj chcete mít.

V internetovém obchodu se zábavní pyrotechnikou nabízíme profesionální pyrotechniku, která prošla CE certifikací. Proto ji je možné prodávat po celé Evropské unii od 21 roků.

Co o ohňostrojích říká wikipedie?

Ohňostroj je působivé světelné (a částečně také zvukové) představení vytvářené pomocí odpalovaných pyrotechnických pomůcek při nejrůznějších slavnostních příležitostech (Nový rok, zahájení sportovní akce, významná výročí a jubilea). Ohňostroje byly odpalovány již ve staré Číně a jsou uznávány jako určitý druh umění v němž jsou pořádány i soutěže.