Zimní dovolená 2011/2012

Zima je za dveřmi a s tím je mimo jiné spojená i zimní dovolená. Jaké jsou tipy pro zimní dovolenou pro sezónu 2011 / 2012? K dispozici je několik variant, záleží pouze na Vás, zda máte zájem o aktivní dovolenou nebo si chcete hlavně odpočinout. Dalším parametrem výběru je, zda chcete dovolenou v zimě trávit doma v Čechách, nebo v zahraničí.
Hlavní otázka tedy zní: Lyžování, nebo dovolená u moře?

Zimní dovolená u moře

Pokud Vás láká zimní dovolená u moře, pak doporučujeme zejména exotické destinace, kde se krásně ohřejete a užijete si sluníčka. Pak už jen stačí si dopředu stanovit své požadavky – lokalita, termín, počet dní, stravování, cenové rozmezí…a hurá vybírat z nabídek cestovních kanceláří a agentur.

Vánoce a Silvestr u moře

Speciálními zájezdy jsou pak pobyty u moře v období Vánoc či konce roku, které jsou rovněž oblíbené a rok od roku roste počet takovýchto zájezdů. Zde platí dvojnásob nutnost včasné objednávky!

Zimní dovolená u moře může být rovněž krásným vánočním dárkem pro celou rodinu.

Lyžování

Druhou možností jsou lyžařské zájezdy. Lyžování je oblíbeným zimním sportem a mnoho rodin se každoročně vydá nejen do českých středisek, ale i do zahraničí. Prim v tomto případě hrají Alpy.

Mezi nejčastější lokality patří Rakousko, Itálie a Francie. Užijte si lyžování v roce 2012 ve Vámi vybraném středisku. Jistě nebudete své zimní dovolené v této aktivnější podobě litovat. Kvalitně upravené sjezdovky a nádherné prostředí Vás jistě zlákají i pro další rok.