Dětské harémky

Harémky nebo nasrávačky? Dva pojmy, které možná někteří z vás nebudou chápat v souvislosti s dárky pro děti. Opak je ale pravdou. Nejedná se o nic sprostého, ale o jeden z druhů dětského oblečení. A právě pod oběma pojmy můžete najít to samé.

Příště tedy, když na podobné názvy narazíte v obchodě, tak již budete vědět, že se jedná o dětské oblečení. Dětské harémky jsou v podstatě druhem tepláků, takže je možné je nosit jako domácí oblečení, ale i třeba na ven.

Nasrávačky Mavatex

Z nabídky internetových obchodů se nám zalíbili dětské harémky neboli nasrávačky značky Mavatex. Jedná se o zboží z kvalitních českých materiálů (bavlna/polyester – lehká teplákovka). K dispozici jsem různé střihy a barevná provedení.

Objednávat můžete přímo v internetovém obchodě společnosti Mavatex s tím, že dětské harémky vám budou dodány do týdne od vaší objednávky, takže je třeba s tímto počítat, že zboží nebudete mít druhý den doma. Nicméně obchod nic neskrývá a ten týden čekání za výsledné zboží rozhodně stojí.

Látky v metráži

A pokud zrovna nehledáte tento druh dětského oblečení, můžete se podívat na další sortiment značky Mavatex. Kromě dětského oblečení to jsou zejména metrážové látky a hodně oblíbený tisk na látky za velmi výhodné ceny.