Pestrobarevné polstry

Polstry jsou důležitou součástí zahradního posezení. Ano, na prvním místě je třeba mít kvalitní zahradní nábytek, ale i ten ztratí na svém užitku, pokud k němu nebudou zakoupeny i odpovídající polstry. Bez nich si jen stěží dopřejete pohodlí a relax na vaší zahrádce.

Polstry na zahradní nábytek jsou dodávány v mnoha různých provedeních. Liší se samozřejmě v rozměrech, použitých materiálech, barevnosti, vzorech atp. Výběr je opravdu veliký, a tak si jistě každý vybere ten, který zapadne do jeho zahradního posezení.

Rozměrově se liší zejména polstry, které jsou určené pro zahradní křesla (případně zahradní židle) či pro zahradní lavice a lehátka.

U polstrů dbejte na to, aby byly uchovávány v odpovídajícím prostředí a to zejména v zimním období či v období silných dešťů. Jednou z možností, pokud nechcete vždy polstry odnášet/přinášet z domova, je použití tzv. boxů na zahradní polstry, kterých je na trhu rovněž celá řada a i zde platí stejné pravidlo výběru. Box musí vhodně zapadnout k vašemu zahradnímu nábytku, aby nekazil celkový dojem.

A kde sehnat polstry na zahradní nábytek za výhodné ceny? Např. v internetovém obchodě Dreveny-zahradni-nabytek.eu.